Long Play sa sedištem u Beogradu jedna je od najuglednijih promoterskih i koncertnih agencija u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, gde zastupa nekoliko vrhunskih muzičara regiona i organizuje gostovanja brojnih svetskih bendova najrazličitijih žanrova.

Amira Medunjanin, Plavi orkestar, Darko Rundek, Nikola Pejaković Kolja muzička su imena koje zastupa Long Play. Organizujemo i muzički festival Arsenal, koji se održava početkom svakog leta u Kragujevcu, gde su do sada nastupili Morcheeba, Skunk Anansie, Anthrax, Testament, The Kills, Editors, Enter Shikari, Kurt Vile, Buzzcocks, Toy Dolls, Therapy?, Dub FX, Little Steven i mnogi drugi.

Long Play se bavi i izdavaštvom – dovoljno je da iz mnoštva izdvojimo CD albume Darka Rundeka “Live u Domu omladine” (2008) i Rundek Cargo Trija “Mostovi” (2015), Bajage i Instruktora “Daljina, dim i prašina” (2012), Goblina “Roba s greškom” (2013) , “Damar” (2016) Amire Medunjanin, kao i vinilni Električnog orgazma “Puštaj muziku!” (2016) i singl “Neposlušna građanka” (2017) Vlade Divljana (1958-2015).