Views Navigation

Event Views Navigation

Today

PORTO MORTO/7. OKTOBAR/DOM OMLADINE

Dom omladine Beograda Makedonska 22, Beograd, Serbia

Hrvatski bend “Porto Morto” nastupiće 7. oktobra u Domu omladine Beograda u sali Amerikana od 20.30 časova, u organizaciji Long Play-a. Ulaznice se mogu nabaviti putem servisa Tickets.rs.

JOSIPA LISAC/8. OKTOBAR/SRPSKO NARODNO POZORIŠTE

Srpsko narodno pozorište Pozorišni trg 1, Novi Sad, Serbia

Diva magičnog glasa, Josipa Lisac, održaće koncert 8. oktobra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u organizaciji producentske kuće Long Play. Prodaja ulaznica za koncert Josipe Lisac kreće danas, a kupovina je moguća na blagajni Srpskog narodnog pozorišta, kao i online putem linka. Ulaznice možete kupiti po ceni od 2.300, 2.600 i 2.900 dinara.

KOLJA I GROBOVLASNICI/12. OKTOBAR/NOVI SAD

SKC Fabrika Novi Sad Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad, Serbia

Kolja i Grobovlasnici nastupiće u Fabrici u Novom Sadu 12. oktobra. Na tom koncertu uživo će promovisati novi album "Sreća i druge brige" u izdanju promoterske kuće Long Play.

BEOGRADSKI SINDIKAT/10. NOVEMBAR/WIEN

Simm city Wien, Austria

Najpoznatija domaća hip-hop grupa, Beogradski sindikat, nastupiće 10. novembra u SIMM City-u, u Beču. Njihov koncert počinje u 20 časova, a karte se mogu kupiti na Eventjet.st.

AMIRA MEDUNJANIN/15. NOVEMBAR/KRUŠEVAC

Bioskop Kruševac Kajmakčalanska bb, kruševac, Serbia

Amira Medunjanin turneju započinje u Bioskopu Kruševac. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

AMIRA MEDUNJANIN/16. NOVEMBAR/NIŠ

Narodno pozorište Niš Sinđelićev trg bb, Niš, Serbia

Nakon što održi koncert u Kruševcu, Amira Medunjanin ide put Niša gde će nastupiti u Narodnom pozorištu. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

AMIRA MEDUNJANIN/18. NOVEMBAR/ZRENJANIN

Kulturni centar Zrenjanina

U Kulturnom centru Zrenjanin 18. novembra održaće koncert "Bosanska Bili Holidej", Amira Medunjanin. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

AMIRA MEDUNJANIN/19. NOVEMBAR/POŽAREVAC

Centar za kulturu Požarevac

"Kraljica sevdalinki" Amira Medunjanin održaće 19. novembra koncert u Centru za kulturu u Požarevcu. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

AMIRA MEDUNJANIN/20. NOVEMBAR/PANČEVO

Dom vojske Pančevo

Umetnica magičnog glasa Amira Medunjanin održaće koncert 20. novembra u Domu vojske u Pančevu. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

KOLJA I GROBOVLASNICI/20. DECEMBAR/BEOGRAD

MTS dvorana

Popularni muzičar i autor Nikola Pejaković Kolja i njegov bend Grobovlasnici održaće već tradicionalni koncert 20. decembra (20.30h) u beogradskoj MTS dvorani, na kome će uživo promovisati novi album "Sreća i druge brige" u izdanju promoterske kuće Long Play.

JOSIPA LISAC/7. MART/MTS DVORANA

MTS dvorana

Regionalna muzička diva Josipa Lisac održaće, u organizaciji promoterske kuće Long Play, beogradski koncert 7. marta 2024. u MTS dvorani, u sklopu obeležavanja velikog jubileja - 50 godina od objavljivanja kultnog albuma "Dnevnik jedne ljubavi". Prodaja karata počinje sutra 19. septembra preko mreže Tickets.rs i blagajne MTS dvorane po ceni od 3.300, 2.800 i 2.400 […]