Kolja i Grobovlasnici

Sreća i druge brige

Kolja i Grobovlasnici

Nikola Pejaković Kolja i Grobovlasnici, u izdanju promoterske kuće Long Play, objavili su novi album “Sreća i druge brige”.

Novi album nalazi se na svim striming platformama – Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, Youtube… Sve informacije oko naručivanja Koljinog novog albuma možete dobiti putem mejla infolongplay@gmail.com, a nalazi se i na prodajnim mestima u Beogradu – Metropolis, Jugoton, Antishop. U Novom Sadu album možete kupiti u Mungosu, a u Banjaluci – Žice na živce.

Koljin peti album na kome je 14 pesama najavljen je u junu singlom “Sve će biti dobro, ljubičice” koji je izuzetno dobro prošao, te je i dalje na vrhu mnogih top-lista u Srbiji i regionu.

“Ne mogu da verujem da smo uspeli da napravimo pet albuma. Posle četvrtog, gde su nekako dominirale pesme sa Zmajevim stihovima, na petom se vraćam sam sebi. Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je ‘razvalilo’. Nadam se da će publika pronaći deo svojih radosti i briga u tim novim pesmama. Moj brat i producent Voja Aralica je opet dao ključni doprinos, bez njega ove muzike ne bi bilo. Mnogo divnih ljudi i muzičara je sviralo na ovoj ploči, hvala im od srca”, iskreno će Kolja.