U prodaji ulaznice za Jinx

21.10.2009

Zagrebački Jinx (Džinks) održaće 12. novembra u Domu omladine prvi koncert u karijeri u Beogradu, za koji se od danas mogu kupiti ulaznice po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se prodaju na blagajni DOB-a, a sto najbržih kupaca karte će dobiti po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara!

Osim Beograda, Jinx sviraju 13. novembra u klubu „Trema“ u Novom Sadu. Long Play će uskoro saopštiti cene ulaznica i način prodaje za novosadski koncert.

„Zaustavili smo koncertne aktivnosti. Beogradski i novosadski koncert su iznimka i jedini koncerti Jinxa ove godine u regiji! Okrenuli smo se novim pjesmama i studijskom radu. Za sada je malo prerano bilo što najavljivati, čeka nas još jako puno posla“, kaže gitarista Coco Moskito (Mosquito).

Predvođeni pevačicom Yayom, Jinx su se u velikom stilu vratili na scenu posle pet godina pauze uspešnim albumom „Na zapadu“ (2007), živim „Jinx Live“ (2008) i nominacijom za regionalnu MTV nagradu.

Bend osnovan 1993. godine u Zagrebu, poznat je po regionalnim hitovima „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Na plaži“, „Koliko suza za malo sna“, „Tamo gdje je sve po mom“, „Na zapadu“…