E-Play počinje turneju u Ljubljani

20.10.2009

Beogradski E-Play 22. oktobra u Ljubljani počinje regionalnu turneju „Drago mi je da smo se upoznali“, na kojoj će 6. novembra održati koncert u Domu omladine Beograda, a obići će i Novi Sad i Niš.

Basistkinja Maja Cvetković kaže da je nastup na festivalu „YU GO“ u ljubljanskom klubu „Kino siska“ sjajna prilika da se bend zagreje za Beograd, ali i predstavi novi album „Drago mi je da smo se upoznali“ slovenačkoj publici.

„Plan je da na koncertu u Ljubljani odsviramo jednu pesmu zajedno sa članovima grupe Elvis Jackson. To će biti početak naše saradnje sa tim bendom. Super je kada ostvarite saradnju sa nekim drugim bendom i samim tim koncert učinite interesantnijim. Zato nam je svaki koncert poseban i razlikuje se od ostalih. I na beogradskom koncertu ćemo imati jednog gosta. Za sada ne želimo da ga otkrijemo“, kaže Maja.

Članovi E-Play ovih dana uglavnom vežbaju u prostoriji, smišljaju kojom će pesmom počinjati ovu manju turneju i rade na scenografiji za renoviranu salu Doma omladine, ali i ostatak turneje koja obuhvata i klubove „Trema“ u Novom Sadu 7. novembra i „Feedback“ u Nišu 14. novembra.

Ulaznice za dugoočekivani koncert na kome će E-Play 6. novembra u Domu omladine Beograda promovisati treći album „Drago mi je da smo se upoznali“ u prodaji su po ceni od samo 700 dinara! Na blagajni DOB-a mogu se kupiti karte za koncert u gornjoj sali, gde će bend istovremeno obeležiti i deset godina od izlaska kultnog prvenca „E Play“ (1999).