Hip-hop muzičar Triki (Tricky) nakon junske “Fall Please” objavio je ove nedelje i drugu pesmu “Thinking of” sa predstojećeg albuma “Fall To Pieces”, najavljenog 4. septembar.

Oba singla predstavljaju poljsku pevačicu Martu Zlakovsku, ali za razliku pesme plesnog ugođaja “Fall Please”, Triki se u “Thinking of” odlučio za usporeniji gruv i ritam, što upućuje na moguću ugođajnu raznolikost materijala koji će se pojaviti na “Fall To Pieces”.

Triki u okviru evropske turneje za “Fall To Pieces” dolazi 23. februara 2021. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Trikijev beogradski koncert bio je prethodno najavljen za ovo proleće, a potom odložen zbog Kovid-19. Ulaznice kupljene za prvobitan datum 29. aprila ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi povrat kreće od 1. septembra. Potrebno je da se pošalje mejl na office@tickets.rs.

U prodaji još ima ulaznica za koncert kog će Tricky održati 23. februara 2021. godine u DOB-u! Ulaznica je 1.800 dinara preko www.tickets.rs.

https://www.facebook.com/events/306453627392050/