Spot Lajnera i Hrnjaka

14.01.2010

Azra

Bivša ritam sekcija kultne zagrebačke Azre, bubnjar Boris Lajner i basista Mišo Hrnjak, nedavno su objavili prvi zajednički singl „Vrela“.

Lajner i Hrnjak, koji su poslednji put svirali zajedno u Azri frontmena Branimira „Džonija“ Štulića još davne 1982. godine, sastali su se nedavno i zasvirali na nizu nostalgičarskih koncerata „Pozdrav Azri“, od kojih su dva održana u oktobru u Domu omladine Beograda, u organizaciji Long Play-a.

„Mišo živi u Mađarskoj i nije se bavio muzikom. Prije godinu dana došao je do mene s gitarom i voljom za ponovni početak. S veseljem smo ponovno zasvirali, a osim ‘Pozdrava Azri’, snimamo zajednički CD s novim pesmama raznih autora kao što su Arsen Dedić, Srđan Šacher i drugi“, najavio je ranije Lajner.

Muziku i stihove za pesmu „Vrela“ napisao je bivši bubnjar Haustora i Discipline kičme Srđan Gulić, aranžmane je radio saksofonista nekad Filma, sada Psihomodo popa Jurij Novoselić, a pomoćne vokale otpevao je Darko Rundek. Spot u kojem se pojavljuje glumica Maja Tadić, režirao je Radislav Jovanov Gonzo.