Rundek promoviše beogradski album u Zagrebu

27.03.2009

Darko Rundek i Cargo orkestar sutrašnjim koncertom u zagrebačkom klubu Tvornica promoviše album „Live In Dom omladine“, koji je u Hrvatskoj objavio Menart, pošto ga je prethodno Long Play delio kao poklon posetiocima njihovog decembarskog nastupa u beogradskom Sava centru.

„Svirat ćemo stvari koje najviše leže Cargo orkestru. Zapravo će to na neki način biti nastavak našeg zadnjeg albuma koji smo snimali uživo“, kaže Rundek, koga posle nastupa očekuje druženje sa fanovima i potpisivanje albuma.

„Nakon koncerta, kad Rundek siđe s pozornice seli se ravno u predprostor Tvornice gdje će fanovi, ali i oni koji će to tek postati, imati jedinstvenu priliku upoznavanja s Rundekom i dobivanja potpisa na predmet koji žele istim ovjekovjećiti!“, kažu iz Tvornice.

Tokom turneje „Svitanja“ po nekoliko gradova Srbije, Rundek i Cargo su živi album snimili na koncertu 23. marta 2007. godine u Domu omladine u Beogradu, gde su nastupili u četiri različita prostora – DOB-u, Pozorištu na Terazijama, Studentskom kulturnom centru i Domu sindikata.