Repetitorka gošća E-Playa

04.11.2009

Alternativni sastav E-Play posle dugo vremena ponovo će, bar u jednoj pesmi, nastupiti u sveženskoj postavi 6. novembra na koncertu u Domu omladine Beograda, gde promovišu novi album „Drago mi je da smo se upoznali“.

Basistkinji Maji Cvetković i gitaristkinji Biljani Todorovski pridružiće se na bini bubnjarka mladog i obećavajućeg beogradskog sastava Repetitor Milena Milutinović u izvedbi pesme „Better Than You“ sa kultnog prvenca „E-Play“ (1999).

„Spremamo jednu neuobičajenu stvar. Nećemo zvati nijednog muzičara koga svi znaju, već nekog ko je donekle anoniman i na početku je karijere. Odlučile smo se da taj ženski čin bude vrhunac koncerta. Biće super! Milena je potpuno energična i bučna. Razvalićemo!“, najavljuje Maja.

E-Play će u petak 6. novembra u gornjoj sali Doma omladine Beograda promovisati treći album „Drago mi je da smo se upoznali“ i obeležiti deset godina od izlaska prvenca „E Play“ (1999). Ulaznicu za samo 700 dinara možete kupiti na blagajni Doma omladine.

Već sledeće večeri 7. novembra E_play svira u novosadskom klubu „Trema“, na čijoj blagajni možete kupiti ulaznicu za 500 dinara.