Muzej revolucije stiže u Srbiju!

05.11.2009

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje objaviće u regionu 7. novembra novi album „Muzej revolucije“. U Srbiji CD objavljuje Long Play, ali kao specijalan poklon fanovima uz kupljenu ulaznicu za koncert Zabranjenog pušenja 12. decembra u velikoj sali Doma omladine Beograda.

Pohitajte! Samo prvog dana prodaje u subotu 7. novembra na blagajni Doma omladine možete postati vlasnik „Muzeja revolucije“ sa ulaznicom za koncert za skromnih 1.000 dinara! Od ponedeljka 9. novembra ulaznica+album koštaće 1.200 dinara.

„Jedne noći u decembru, kad je bila hladna zima…malo ćemo se zajedno grijati i pjevati. Znaju ljudi kako to već ide“, objašnjava Sejo šta se može očekivati od srpske koncertne promocije „Muzeja revolucije“ u DOB-u.

„Muzej revolucije“ izlazi simbolično na 92. godišnjicu Oktobarske revolucije (po novom kalendaru desila se zapravo 7. novembra 1917. godine), a nedavno je najavljen spotom za regionalni hit „Modni guru“. Album ima 11 pesama i bonus „Nije to (čuva Bog želju svog)“, himnu fudbalskog kluba Željezničar iz Sarajeva.