Redovi za Hladno pivo

05.12.2008

Hladno pivo

Euforija oko Hladnog piva ne jenjava posle spektakularnog beogradskog koncerta pred 5.000 fanova u Hali sportova i preselila se u Hrvatsku gde brojni ljubitelji zagrebačkog benda nisu uspeli da uđu na njihovu svirku 3. decembra u zadarskom klubu „Arsenal“.

Hladno pivo je u sredu sviralo u Zadru u sklopu turneje „Glazbena točionica Ožujsko piva“, za koju u prodaji nema ulaznica, već organizatori pozivnicama i animacijom kroz nagradne igre po kafićima dele pozivnice pivoljubcima i poslovnim partnerima.

„U Zadru se na dan koncerta tražila pozivnica više, pa je ispred ‘Arsenala’ ostalo dosta onih koji su se nadali nabavku pozivnice u posljednji trenutak. Svi koji su došli do pozivnice i ušli u Arsenal, osim odličnog koncerta i čašćenja pivom, kao suvenir su kući mogli odnijeti i album s hitovima Hladnog piva“, izvještava splitski dnevnik Slobodna Dalmacija.

List piše da je Hladno pivo sa prvim taktovima „Sreće“ protreslo ‘Arsenal’ gde se skakalo i plesalo tokom celog dvosatsovnom koncerta, a na zahtev publike pevač Mile Kekin i drugovi su seriju hitova zaključili na odličnom bisu.

Specifična turneja Ožujskog piva i zagrebačkog rock banda krenula je nedavno iz Zagreba i Rijeke.