Masimo čuva Berlin

04.12.2008

Massimo Savić

Masimo Savić otkriva da u rezervi drži potencijalni veliki hit „Berlin“ koji je za njega napisao vođa zagrebačkog rok sastava Ramirez Aljoša Šerić.

„Ima jedna pjesma koja se zove ‘Berlin’ koja je opaka! Ali to čuvam za sljedeći album. Treba biti pametan i neke aseve sačuvati“, priznaje pevač, koga uskoro očekuje veliki beogradski koncert 23. decembra u Sava centru.

Postojanje opakog „Berlina“ Masimo je otkrio u kraćem intervjuu posle koncerta u zagrebačkom klubu „Akvarijus“ 4. novembra na turneji povodom novog albuma „Sunce se ponovo rađa“. Pomenuti intervju se odskoro može pogledati preko zvanične strane www.massimo.hr zajedno sa izvedbama uživo pesama „Bilo gdje“, „Mi nismo sami“ i „Sunce se ponovo rađa“.

Masimo otkriva da mu se Ramirez sviđa odavno, ali da je odlučio da kontaktira Šerića tek pre dve godine kada je u kolima čuo njegov uporedni projekat Pavel. Šerić je tako na Masimovom albumu „Sunce se ponovo rađa“ postao autor i koautor pesama „Ljubav“, „Iluzionist“, „Boje“ i „Tri slike“.

„Vozio sam se sa Krka u Rijeku i čujem u autu njegov projekt Pavel. Te neke tekstualne slike su mi se užasno dopale. Jednostavno sam ga nazvao i rekao: ‘Probaj napraviti nešto’. On mi je rekao: ‘Probaću’. U roku tjedan mi je stiglo pet pjesama i svih pet su dobre“, kaže Masimo.