Proleće u Beogradu – RASPRODATO!

21.05.2009

Bisera Veletanlić

Promoterska kuća Long Play sa zadovoljstvom saopštava da su rasprodate sve ulaznice za koncert evergrin melodija „Proleće u Beogradu“, na kome će večeras pevati neke od najvećih zvezda domaće zabavne muzike, večeras (20.30) u Domu sindikata Beograda.

Nekoliko poslednjih dana pred koncert u prodaji je bila ostala tek vrlo mala količina ulaznica po cenama 1.000, 1.200 i 1.500 dinara, ali je kasno juče do nas i definitivno stigla potvrda sa svih prodajnih mesta da je i to rasprodato.

„Proleće u Beogradu“ sjajna je prilika da na jednom mestu uživate u muzici legendi poput Lole Novaković, Dušana Jakšića, Ljiljane Petrović, Mikija Jevremovića, Bisere Veletanlić, Lea Martina, Radmile Karaklajić, Nede Ukraden, Maje Odžakijevske, Dragane Mijalkovskog, Nade Pavlović, Zafira Hadžimanova, Lade Leskovara i grupe Lutajuća srca.

Program u kome će se svaki izvođač predstaviti sa jednom ili dve najprepoznatljivije pesme svoje karijere, dodatno će svojim prisustvom uveličati specijalni gost – legenda naše muzike Đorđe Marjanović. Pevači nastupaju u pratnji Revijskog orkestra Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Srbije „Stanislav Binički“ pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića.

„Proleće u Beogradu“ 21. maja u Domu sindikata dodatno će uveličati svojim prisustvom voditeljski par koji čine Dunja Figenvald i Mića Orlović, zaštitni znakovi televizije Beograd i uopšte dva sigurno najprepoznatljivija lica u istoriji srpske televizije.