Pojavio se Sokol

30.11.2008

Let 3

Riječki alternativci Let 3 preko portala www.vecernji.hr premijerno su predstavili singl „Sokol“ kojim najavljuju skorašnji izlazak prvog živog DVD-ija u karijeri odvažno nazvanog „Živa pi**ka“ (Dallas Records).

Osim što je omogućio preslušavanje „Sokola“, zagrebački Večernjak najavljuje da će „kraj godine definitivno obilježiti DVD“ koji donosi žive verzije „Izgubljenih“, „Vjernog psa“, „Kontinentie“,“Profesora Jakova“, „Drame“, „Droge“, „999“, „Ere s onoga svijeta“, „Riječkih pi**ka“, „Djeteta u vremenu“, „Samog u vodi“, „Artemide“, kao i medley sa spojenim „El Desperadom“, „Fuck Famiglia“ i „Ne trebam te“.

„Kuriozitet ‘Žive pičke je i u tome što će biti objavljena u posebnom limitiranom izdanju prepunom povijesti grupe i dosad neviđenom kod nas“, najavljuje dnevnik.

DVD snimljen na koncertu prošle godine u riječkom klubu „Hartera“ nasleđuje do sada jedini živi album Let 3 „Živi k**ac“ (1996).

Istovremeno suparnički Jutarnji list donosi da će pevač Let 3 Zoran Prodanović-Prlja najverovatnije početkom sledeće nedelje biti otpušten na kućnu negu iz bolnice u koju je nedavno zaglavio zbog upale pluća.

„Prlja dobro zvuči. Naravno, trebat će mu još neko vrijeme da se sasvim oporavi, pa je ‘Let 3’ zbog toga otkazao sve nastupe u prosincu“, kaže predstavnik Dallas records-a Sanjin Ćukić.