Počela prodaja ulaznica za Hladno pivo

22.10.2008

Hladno Pivo

Ulaznice za dugoočekivani koncert trenutno najpopularnijeg hrvatskog rok sastava Hladnog piva 22. novembra u Hali sportova u Beogradu od danas se u prodaji mogu naći po ceni od 800 dinara.

Karte za do sada najveći samostalni koncert Hladnog piva u Srbiji mogu se kupiti na prodajnim mestima IPS-a, Tiketservisa i Eventima. Na dan koncerta Hladnog piva 22. novembra ulaznice, ako ih još bude ostalo, koštaće 1.000 dinara.

Sa aktuelnim albumom „Knjiga žalbe“ (2006) iza sebe, momci iz Hladnog piva nameravaju preneti u Beograd rođendansku atmosferu sa njihovog velikog „XXLive“ koncerta održanog povodom 20 godina postojanja benda krajem septembra u rodnom Zagrebu.

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin, poznat široj publici po maloj ulozi erotomana Saše iz popularnog hrvatskog sitkoma „Bitange i princeze“, najavljuje da će uz njegov bend beogradska publika preko dva sata uživati u „fešti na svjetskom nivou“.

„Imamo jako puno fanova u Beogradu i puno mejlova smo dobijali iz cijele Srbije da dođemo. Ako dođe svaki drugi ko nam je poslao mejl, hala će biti prepuna. Potrudićemo se da sve izgleda i zvuči dobro, da bude na svjetskom nivou. Do sada nam je to uspijevalo svaki put u Beogradu“, obećava Mile.

Šta se može očekivati od Hladnog piva u Beogradu mogu posvedočiti njihovi nastupi u Beogradu prošle godine pred više hiljada posetilaca Jelen pivo festivala i posebno raniji u Studentskom kulturnom centru, gde je atmosfera je bila toliko usijana žestokom svirkom da je nekoliko posetilaca povređeno pri skakanju sa bine u masu ispod nje.

Pročuvši se obradom „Spiders in the Dressing Room“ čuvenih Toy Dollsa, koji se u izdanju Hladnog piva zove „Buba švabe“, Hladno pivo je krenulo putem uspeha debijem „Džinovski“ (1993). Slede albumi „G.A.D.“, „Desetka“ (1997), „Pobjeda“ (1999) i“Šamar“ (2002).

Poslednji album Hladnog piva „Knjiga žalbe“ bavi se gorkom svakodnevicom stanovnika zemlje u tranziciji. Na albumu su korišćeni novi instrumenti poput orgulja u pjesmi „Kaži stari“ i harmonike u pesmi „Sreća“.

Da podsetimo da je do početka prodaje, trajala akcija Long Play-a u kojoj su za samo 700 dinara ulaznice za koncert Hladnog piva mogli da kupe vlasnici karata za prethodno zakazan njihov nastup 29. februara u beogradskoj Hali sportova, koji je otkazan zbog nesigurne političke situacije u zemlji.