Počela prodaja karata za koncerte Bajage i Instruktora

03.12.2009

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori na slavljeničkoj turneji povodom 25 godina karijere održaće koncerte 28, 29. i 30. decembra u beogradskom Sava centru, za koje je od danas počela prodaja ulaznica po cenama od 1.500 i 1.700 dinara. Komplet ulaznica za sva tri dana košta izuzetno povoljnih 3.600 dinara!

Ulaznice se mogu naći na blagajnama Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Tiketservis (www.tiketservis.com) i Eventim (www.eventim-yu.com).

Bajaga i Instruktori su pripremili poseban poklon za svoje fanove koji će sa njima proslavljati jubilej u Sava centru. Svaki kupac ulaznice dobija na dar album Bajage i Instruktora, a dodatni poklon je prepejd MTS kartice sa brojem i 200 dinara kredita!

Posetiocima prve večeri uz kupljene ulaznice sleduje prvenac „Pozitivna geografija“ (1984), druge večeri „Sa druge strane jastuka“ (1985) i treće „Jahači magle“ (1986). Naravno, kupci kompleta ulaznica dobijaju sva tri albuma institucije srpskog i jugoslovenskog rokenrola.

„Odlučili smo se da radimo koncerte u Sava centru, jer nam je želja da napravimo tri različita koncerta. Koliko će biti različiti ne mogu vam reći, to će biti iznenađenje. Uglavnom, biće različit repertoar svaki dan i specijalni gosti. Pošto je vreme novogodišnjih i božićnih praznika običaj je da se daju pokloni, tako da ćemo uz karte deliti prva tri albuma“, objašnjava Momčilo Bajagić.