Muzej revolucije na turneji

04.12.2009

Sejo Sexon

Zabranjeno pušenje frontmena Seje Seksona ovih dana kreće na jedinstvenu mini-turneju na kojoj će „Muzej revolucije“ dovesti u Minhen, Ljubljanu i Zagreb, uz veliku završnicu 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Prvoborci novoprimitivizma na čelu sa novopečenim profesorom istorije Seksonom na svom revolucionarnom putu obići će 5. decembra klub „Tonhalle“ u Minhenu, a potom 10. decembra „Cvetličarnu“ u Ljubljani i 11. decembra „Tvornicu“ u Zagrebu.

„Šećer dolazi na kraju“ kaže naš narod pred 12. decembar i svirku nikad boljeg Zabranjenog pušenja u kultnom rok prostoru i samim time vaspitno-popravnoj ustanovi Domu omladine.

Zabranjeno pušenje objavilo je u regionu 7. novembra novi album „Muzej revolucije“. U Srbiji CD objavio je Long Play kao specijalan poklon fanovima uz kupljenu ulaznicu za koncert Zabranjenog pušenja 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Možete postati vlasnik „Muzeja revolucije“ sa ulaznicom za koncert za skromnih 1.000 dinara, koje možete dobiti samo na blagajni Doma omladine.

„Biće tri-četiri pesme sa ‘Muzeja revolucije’. One su kao onaj Lekić što je uš’o protiv Koreje, da i on trči deset minuta da se pokaže. Nove pesme treba tako da uđu u ligu pesama koje radimo već 25 godina, da se vidi da li imaju svoje mesto“, objašnjava Sejo šta se može očekivati od koncertne promocije „Muzeja revolucije“ u DOB-u.