Neno Belan pušta muziku na B92

12.02.2009

Neno Belan

Neno Belan u subotu prepodne gostuje kao DJ na radiju B92, uoči svog večernjeg tradicionalnog koncerta za Dan zaljubljenih 14. februara u Domu omladine Beograda. Nekadašnji šef Đavola puštaće po svom izboru najlepše ljubavne balade u emisiji „Hulahop“ voditeljke Dejane Milović-Buha od 10:00 do 12:00.

Emisija „Hulahop“ je osmišljena kao opušteno vikend prepodne uz malo tračeva i informacija iz svakodnevnog života. Dejana Milović-Buha subotom prepodne u goste dovodi ljude iz komšiluka, obavezno atraktivne, zabavne, aktuelne i željne da porazgovaraju. O čemu razmišljaju, kako žive, čime se bave i, uopšte, kakve su, zaista, naše zvezde razotkriva i specijalan muzički izbor gosta.

Belana i njegove Fiumens potom očekuje od 20:30 koncert u Domu omladine gde publiku očekuju najveći hitovi Đavola i Belanove karijere do izvrsnog albuma „Rijeka snova“ (2007). Posebnu poslasticu predstavljaće izvođenje hita „Zar više nema nas“.

„Publika može očekivati ono što uvijek dobije, ono što uvijek očekuje od nas – jednu određenu količinu pozitivne energije. U praktičnom smislu to znači retrospektivu svega onoga što sam radio od početka karijere, od prvih ploča grupe Đavoli do mog poslednjeg albuma „Rijeka snova“. Beogradska publika će dobiti i duet koji sigurno očekuju „Zar više nema nas“. Međutim umjesto Masima Savića sada je tu moj bubnjar (Leo Rumora) koji odlično peva u što ćete se sami uveriti ako dođete na koncert. Bubnjar je bariton, ima osebujan glas kao Masimo. Peva odlično!“, najavljuje Belan.

Za tradicionalni Belanov koncert za Dan zaljubljenih još uvek se mogu kupiti standardne pojedinačne ulaznice od 1.200 dinara, ali i specijalna „Karta za dvoje“ sa kojom parovi mogu ući u veliku dvoranu DOB-a za samo 2.000 dinara!

Obe vrste ulaznica mogu se kupiti u Domu omladine Beograda i prodajnim mestima Biletservisa (www.biletservis.co.yu) i Tiketservisa (www.tiketservis.com).

Posetiocima koncerta u skladu sa romantičnom prirodom događaja biće deljeni besplatni kondomi, kao simboličan poklon Omladine JAZAS-a, Durex-a i koncertne agencije Long Play.