Masimo se vraća u Rijeku

11.02.2009

Massimo Savić

Masimo Savić će 13. februara uoči Dana zaljubljenih ponovo nastupiti u dvorani Stereo u Rijeci, gde je krajem oktobra počeo koncertno promovisanje albuma „Sunce se ponovo rađa“ na prostoru bivše Jugoslavije.

„Dovedite Vama drage osobe u Stereo, zapjevajte i zabavite se… zajedno za Valentinovo!“, poziva Masimo.

Na prethodnom koncertu Masimo je sa lakoćom rasprodao Stereo gde je priredio dvočasovni koncert na kome je osim proverenih starih hitova izveo čak devet pesama sa novog albuma poput „Boje“, „Tri slike“ i naslovna „Sunce se ponovo rađa“.

„Sudeći po interesu za sinoćnji koncert i reakcijama publike, vrlo lako bi mogao ponovo ispuniti ‘Stereo’ te ponoviti priču, recimo, sljedećeg vikenda. Masimo iza sebe ima uglađeni šesteročlani bend profesionalaca koji s pridruženim back-vokalisticama gotovo savršeno odrađuje svoje zadatke. Što se njegove izvedbe tiče, voljeli ga ili ne voljeli, čovjek pjeva i na pozornici se daje u potpunosti te, očito, uživa u tome što radi. Svaki put“, ocenio je tada riječki Novi list.

Posle Rijeke, Masimo je turneju nastavio nastupima u Zadru, Zagrebu, Splitu i Podgorici, a kulminacija je bio sjajan koncert 23. decembra u ispunjenom Sava centru u Beogradu.