Mile se u Beogradu druži sa fanovima

30.10.2008

Hladno pivo

Pevač Hladnog piva Mile Kekin uoči najvećeg koncerta svog benda do sada u Srbiji 22. novembra u Hali sportova, dolazi 3. novembra da se druži sa svojim fanovima u Beogradu.

Popularni Mile će ćaskati i slikati se sa ljubiteljima Hladnog piva, deliti autograme, potpisivati diskove i ulaznice za koncert, u ponedeljak od 20:00 do 21:00 u biletarnici Box Office u Knez Mihailovoj ulici 42.

Beograđani će u ponedeljak imati jedinstvenu priliku da bolje upoznaju frontmena trenutno najpopularnijeg hrvatskog rok sastava, znanog i po maloj ulozi erotomana u sitkomu Bitange i princeze.

Hladno pivo sa aktuelnim albumom „Knjiga žalbe“ (2006) iza sebe, u organizaciji Long Play-a svira 22. novembra u Hali sportova u Beogradu, gde će preneti rođendansku atmosferu sa svog velikog „XXLive“ koncerta održanog povodom 20 godina postojanja benda krajem septembra u rodnom Zagrebu.

Ulaznice za dugoočekivani najveći koncert Hladnog piva koštaju samo 800 dinara na prodajnim mestima IPS-a, Tiketservisa, Ticketline-a i Eventima. Na dan koncerta Hladnog piva 22. novembra ulaznice, ako ih još bude ostalo, koštaće 1.000 dinara.