Mile odložio druženje sa fanovima u Beogradu

31.10.2008

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin zbog iznenada iskrslih drugih obaveza sa velikim žaljenjem i teška srca odlučio je da otkaže svoje druženje sa fanovima koje je bilo predviđeno za 3. novembra u Beogradu.

Mile se ovom prilikom izvinjava svim fanovima što neće biti u prilici da se druži sa njima kako je ranije bilo najavljeno u ponedeljak od 20:00 do 21:00 u biletarnici Box Office u Knez Mihailovoj ulici 42.

Ipak prilika za susret sa Miletom uslediće vrlo brzo 22. novembra u beogradskoj Hali sportova, na najvećem do sada koncertu Hladnog piva u Srbiji.

Hladno pivo sa aktuelnim albumom „Knjiga žalbe“ (2006) iza sebe, u organizaciji Long Play-a svira 22. novembra u Hali sportova u Beogradu, gde će preneti rođendansku atmosferu sa svog velikog „XXLive“ koncerta održanog povodom 20 godina postojanja benda krajem septembra u rodnom Zagrebu.

Ulaznice za dugoočekivani najveći koncert Hladnog piva koštaju samo 800 dinara na prodajnim mestima IPS-a, Tiketservisa, Ticketline-a i Eventima. Na dan koncerta Hladnog piva 22. novembra ulaznice, ako ih još bude ostalo, koštaće 1.000 dinara.