Mile ponovo erotoman

08.07.2009

Pevač Hladnog piva Mile Kekin nastavlja igrati malu ulogu simpatičnog erotomana i u petoj sezoni humorističke serije „Bitange i princeze“, koja premijerno kreće u Hrvatskoj na jesen. Pored glumačkog posla, Mile ovaj put debituje i kao scenarista jedne epizode!

„Napisao sam samo jednu epizodu od njih 24, i tu sam se dosta namučio. U mom scenarističkom debiju moj erotoman će konačno snimiti jedan domoljubno-ljubavni pornić i tu će doći do raznih komplikacija, pogotovo jezičnih. Mislim da će se ljudima dopasti“, kaže Kekin.

Producenti iz Interfilma dvomesečno snimanje pete sezone završili su prošlog vikenda u Zagrebu, uz najavu da će kroz nekoliko od 24 novih nastavaka provlačiti kao temu rat zamišljen između Hrvatske i Slovenije.

Kao i u dosadašnjih 84 nastavka popularne „Bitange i princeze“, igraju Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Mila Elegović, Hrvoje Kečkeš i Nataša Dangubić. Režiser i glavni scenarista je Goran Kulenović.

„Bitange i princeze“ u Srbiji je do sada prikazivala televizija B92 iz koje poručuju da trenutno pregovaraju da na jesen prikažu i petu sezonu.