Mile: Pederska fora

04.08.2010

Hladno pivo očekuje 11. avgusta nastup na Šabačkom letnjem festivalu, a u slobodno vreme njihov pevač Mile Kekin na svom blogu pozabavio se odgonetanju zanimljivog i škakljivog pitanja „zašto se za moralno deficitarnu osobu kaže ‘pederčina’.

„Pokušavajući se sjetiti nekog zajedničkog nazivnika svih koji su me u životu zajebali ne pada mi na pamet nijedan pripadnik gej zajednice. A kakva je situacija kod vas? Je l’ vas kad u životu zajeb’o gej hevimetalac ili dvolična lezba vegetarijanka koja prodaje životna osiguranja? Nije valjda da jedino mene nikad nije zeznuo nijedan pripadnik gej zajednice?“, piše Kekin u „Blog te mazo“.

„Kad pogledam unatrag na likove koji su me zeznuli“, nastavlja Mile „vidim samo uredno postrojenu vojsku rumenih hetero muškaraca i žena što slušaju i rok, ali ne prečestoki, nemaju ništa protiv tetovaže ako su diskretne, vjeruju isključivo u njemačke aute, sigurni su da svaki prosjak posjeduje vilu, u rukavu uvijek drže tri vica o Muji i Hasi, vjeruju u Boga toliko da ga spominju i u psovkama, vole Halida, a mrze Bosance…“

Više o toj zanimljivoj temi možete pročitati na http://bigblog.tportal.hr/mile, a 11. avgusta u 22:30 dođite na za vas besplatnu svirku Hladnog piva u Šapcu, u staroj Tvrđavi na obali Save.