Mile Kekin – roker, glumac i bloger

02.12.2008

Frontmen popularnih Zagrepčana Hladnog piva Mile Kekin pored obaveza u bendu pravi uspešnu glumačku karijeru, a uz sve to piše izuzetno zanimljive crtice iz svakodnevnog života na svom blogu simpatično nazvanom „Blog te maz’o“.

Popularni erotoman Saša iz sitkoma „Bitange i princeze“, Kekin skoro svake nedelje na bigblog.tportal.hr/mile duhovito piše o svakodnevnim pustolovinama – spremanju zapuštenog tavana, o susretu sa vozačem tramvaja ljubiteljem ruskih podmornica, o zadovoljstvu parkiranja kola u zabranjenoj zoni u Zagrebu i slično.

„To mi je, onako, dobra razbibriga, super je, jer se ponekad znam nasmijati svojim glupostima. Pokušavam ne pisati uopće o glazbi i vrlo malo spominjem bend ili ga ne pominjem uopće. Ne koristim blog za promociju benda. Totalni gušt mi je pisati o stvarima koje nemaju veze sa mojim profesionalnim životom. Pokušavam opisivati male detalje iz života. Moram priznat da sam pišući blog počeo zamjećivati neke stvari koje nisam ranije. Sada jako pozorno slušam ljude jer to možeš iskoristiti za blog. Kažem nekom: ‘Znaš ona priča koju si mi ispričao, bila mi je tak’ dobra da sam je stavio u blog ‘, i bude im užasno drago“, kaže Mile za Long Play.

Tako je Mile nedavno opisao kako je u tokom boravka u SAD „zaj**ao sistem“ Marvelov strip crtač Esad Ribić, inače prijatelj iz po Hladnom pivu čuvene zagrebačke četvrti Gajnice:

„Nedavno mi je frend bio u San Diegu u nekom restoranu u kojem je, kao svugdje drugdje, zabranjeno pušenje. Stoga je uzeo svoj viski i izašao van zapaliti. Nakon par dimova, prišao mu je ispred restorana murjak i pristojno ga upozorio da je u toj državi zabranjeno konzumirati alkoholna pića na otvorenom prostoru. Potpuno zbunjen, držeći u jednoj ruci pljugu, a u drugoj viski, upitao je gdje bi mogao uživati u dimu i alkoholu istovremeno? At home! Ali se moj frend brzo snašao i stao točno na ulaz restorana držeći cigaretu vani u jednoj ruci, a čašu u drugoj. Kaže da je murjak ostao bez teksta“, piše Mile.

Hladno pivo i Mile su 22. novembra u beogradskoj Hali sportova održali spektakularno dobar koncert pred 5.000 oduševljenih fanova.