Mile Kekin pljunuti Edo Maajka

08.06.2010

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin, pred istorijski prvi koncert zagrebačkog benda 26. juna u Nišu, otkriva svoju mračnu tajnu – da se u jednoj prilici potpisao kao reper Edo Maajka!

„Prije nekog vremena prišla mi je simpatična starija gospođa uz pitanje: Joj, oprostite, jeste vi gospodin Edo Maajka što pjeva onu pjesmu ‘Vrijeme da se krene’? Moji vas unuci obožavaju! Ako bih vas mogla zamoliti potpis za Anu i Filipa! Potpisao sam joj se s velikim zadovoljstvom“, otkrio je Mile u majskom izdanju svog bloga.

Hladno pivo sviraće 26. juna na Letnjoj pozornici niške Tvrđave. U prodaji su ulaznice po ceni od po samo 800 dinara!

Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop. Najbržih 500 niških Hladnopivopija sleduje uz kupljenu ulaznicu kao poklon DVD „Knjiga postanka“ u izdanju Long Play-a.

„Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pesama sa poslednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pesama koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena“, kaže Mile.