Mile Kekin: Mučim muku na Fejsbuku

09.01.2009

Frontmen zagrebačkog rok benda Hladno pivo Mile Kekin u svom redovnom duhovitom blogu otkriva da nema svoj profil na Facebook-u, iako ovde desetak raznih Mile Kekina svakodnevno sakupljaju prijatelje.

„Znači: JA, MILE KEKIN, NISAM NA FACEBOOK-U! Zašto? Nema potrebe jer ima već desetak Mile Kekina i neki od njih koriste prvo lice jednine kad odgovaraju svojim prijateljima“, kaže pevač u svojoj rubrici „Blog te mazo“ na http://bigblog.tportal.hr/mile.

Kekin posebno zna za izvesnog Jošu koji „nakon posla skida radno odijelo, oblači svoju jednu jedinu trenirku za po doma, pali kompjutor te, čim se ulogira na Facebook, postaje MILE KEKIN, onaj pevač iz onog benda“.

„Sve je počelo kao, da oprostite, zabancija, ali se u međuvremeno razvilo u ozbiljnu obvezu jer preko šest hiljada registriranih obožavatelja iliti prijatelja traži pažnju. Fanovi pitaju kad će ponovno svirka u Požegi? Šta misli o zadnjem albumu Metallice? Kad će sljedeći album? Kakve su nove pesme?…šalju virtualne kave, pitaju zašto je postao takva pda i ne pozdravlja na cesti? Joša odgovara svima autoritativno i s puno strpljenja. Tu i tamo nekog pošalje u vražju mater ili ga jednostavno izbriše“, piše duhoviti Kekin.

Pevač Hladnog piva kaže da ga je zabrinula činjenica da se na listi prijatelja nalaze neki ljudi koje poznaje.

„Tko zna šta im je sve onaj Joša alias Mile Kekin napričao zašto ne može otići s njima na pravu kavu. Možda im je napisao da mu idu na živce. Da sad ima previše prijatelja pa mu je prvi slobodni termin za kavu tek u listopadu 2015. Intenzivno razmišljam i o tužbi (lažno predstavljanje je kazneno djelo). Ako uspijem stvarno izvući neku lovu, obećajem da ću sve donirati udruzi DBPP (Društvo bez puno prijatelja), ja ću naravno biti predsjednik te udruge, čisto da ne bude malverzacija“, kaže muzičar.