Mediji: Spektakularna euforija Hladnog piva

24.11.2008

Hrvatski rokeri Hladno pivo su 22. novembra održali spektakularan koncert u rasprodatoj Hali sportova, koji je ocenjen kao jedan od najboljih ove godine u Beogradu, kako su istakli srpski i hrvatski mediji.

Dnevnik Pres primećuje da su članovi Hladnog piva „nekoliko puta izlazili na bis u znak zahvalnosti za uraganske ovacije kojima je dočekano finale koncerta, koji će verovatno ostati zabeležen kao jedna od najboljih svirki ove sezone u prestonici“.

Pod naslovom „Euforija na koncertu Hladnog piva“, Pres primećuje da je frontmen Mile Kekin bio „ganut euforičnom reakcijom publike koja je horski pevala apsolutno svaku pesmu“.

List Politika opisuje koncert kao dvočasovni spektakl na kojem je „pevalo i veselilo se nekoliko hiljada mladih, ali i srednjovečnih poklonika dobre svirke“. Dnevnik Alo kratko kaže da je „zagrebački pank bend održao odličan koncert u punoj Hali sportova“.

„Glas javnosti“ ocenjuje da je zagrebačka pank rok grupa Hladno pivo proslavila 20-godišnjicu euforičnim koncertom pred 5.000 obožavalaca u rasprodatoj Hali sportova, predstavljajući tokom dvočasovnog nastupa sa dva bisa presjek karijere.

Muzički magazin „Rock Serbia“ navodi da su par dana pred koncert bile rasprodane sve karte po cenama od 800 i 1.000 dinara, a kod Hale sportova tapkaroši su tražili „čak i do 1.600 dinara“.

„Hrvatska televizija“ u svojoj glavnoj informativnoj emisiji „Dnevnik“, kao i show biznis kolaču „Rizzi bizzi“ izvestila je o odličnom koncertu Hladnog piva.

Hrvatska novinska agencija „Hina“, koju su preuzeli „Večernji list“ i „Jutarnji list“, navodi da je „popularna hrvatska rok skupina u prepunoj beogradskoj dvorani Hali sportova oduševila više od pet hiljada obožavalaca koji su gotovo sve pesme pevali zajedno s frontmenom Milom Kekinom“.

Hrvatski portal „Index.hr“ ocenjuje da je „Hladno pivo počastilo spektaklom pet hiljada obožavalaca u Beogradu“.