Masimo voli koncerte u Beogradu

06.12.2008

Massimo Savić

Zagrebački pop pevač Masimo Savić prisjeća se zašto voli koncerte u Beogradu, dok se za nastup 23. decembra u Sava centru studiozno priprema sa svojim bendom da u publici izazove euforiju.

„Beograd je bio glavni grad jedne zemlje. U to vrijeme svaki put kada bih tu došao, učio bih neke nove stvari, koje su tek kasnije dolazile u Zagreb. Jasno, bilo mi je stalo ovdje imati dobre koncerte, I bilo ih je: Studentski kulturni centar, bašta SKC-a, Dom omladine, a na trgu Marksa i Engelsa (danas trg Nikole Pašića) radili smo jedan Dan mladosti. Kao grupa Dorian Gray pojavili smo se pred 120.000 i odsvirali pjesme sa albuma ‘Sjaj u tami’. Nevjerovatna sjećanja. Volim imati koncert u Beogradu. Kada sviramo u Sava centru osjećam tih 4.000-5.000 ljudi koji hoće dobar koncert, a mi im to možemo pružiti jer smo veoma dobar bend. Riječ je o dva I po sata programa, koji se studiozno slaže, ne bi li se postigao efekat euforije na koncertu, pa vidjećemo, za sada nam ide od ruke,“ rekao je Masimo za decembarski Yellow Cab.

Masimo će svojim vanserijskim glasovnim veštinama predstaviti novi album „Sunce se ponovo rađa“ na koncertu 23. decembra u beogradskom Sava centru u organizaciji Long Play-a, za koji su karte u prodaji po cenama od 1.000, 1.300 i 1.600 dinara na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Biletservisa, Tiketlajna, Tiketservisa i Eventima.