Masimo Savić večeras u Sava centru

22.12.2009

Massimo Savić

Vlasnik jedinstvenih glasovnih veština Masimo Savić održaće večeras tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru (20:30), koji je punio pre ravno godinu dana promovišući regionalni hit album „Sunce se ponovo rađa“.

„Velika je čast imati takvu publiku koja ti omogućava jedan gala koncert godišnje u Sava centru. Mnogi me nagovaraju na veći prostor, međutim Sava centar je nekako veličina taman po mom ukusu. Mislim da ne treba ni raditi nekoliko dana Sava centar. Što Japanci kažu, najbolje je prekinuti jesti kad je najslađe. Tako gledam svoju glazbu. Ne treba pretjerivati, uvijek treba biti taman“, kaže Masimo.

U Beograd se Masimo sada ponovo vraća u Beograd sa sjajnim mnogoljudnim bendom kako bi dao doprinos prednovogodišnjoj atmosferi izvodeći svoje najpoznatije pesme poput „Sjaja u tami“, „Stranca u noći“…ali i neke na prošlom koncertu u prestižnoj beogradskoj dvorani izostavljene klasike!

„Neke smo pesme zaboravili svirati na prošlom koncertu, nismo svirali ‘Samo jedan dan’! Čudno, ali istinito. a takvih pesama ima još! To je ono što će Beogračani čuti, a nisu prošle godine“, najavljuje Masimo.

Ulaznice po cenama od 1.000, 1.200, 1.600 i 1.800 dinara možete naći na blagajni Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko prodajnih mreža Eventima (www.eventim-yu.com), Tiketservisa (www.tiketservis.com) i Tiketlajna (www.ticketline.co.yu).

„Imam bez lažnih skromnosti najbolji bend na ovim prostorima! Svi najveći glazbenici Hrvatske žele u svojim redovima imati moje momke, ali je do njih teško doći, jer ih ja mazim i pazim. Nas sedmorica plus dve dražesne sestre Majerle!“, najavljuje Maks.