Letu štuke promovišu novi spot u Beogradu

07.10.2009

Sarajevska grupa Letu Štuke promovisaće pred novinarima i fanovima u Beogradu novi spot „Mali“ u sredu 14. oktobra u 13:00 u donjoj sali Doma omladine.

Treći spot sa aktuelnog albuma „Proteini i ugljikohidrati“, Letu Štuke će predstaviti na mestu gde je uglavnom i snimljen, u Domu omladine. U velikoj sali DOB-a bend frontmena Dine Šarana je u aprilu održao svoj istorijski prvi koncert u Beogradu, u organizaciji Long Play-a.

Izuzetno pozitivne reakcije na koncertni debi u Beogradu Letu Štuka, rezultovale su njihovim nastupom u avgustu na festivalu muzike i piva „Beer Fest“ na Ušću, gde su Sarajlije u sitne noćne sate uspele da privuku oko 15.000 posetilaca.

Kao i na koncertu u DOB-u, u spotu „Mali“ gostuju veliki prijatelji Letu Štuka glumci Sergej Trifunović i Srđan Žika Todorović. Režiser spota je Bane Antović, a radila ga je kuća Rekreativna produkcija.

Gost promocije biće Zoran Marković-Zonjo iz crnogorske multimedijalne grupe „The Books of knjige“, koji je za Letu Štuke pre nekoliko meseci radio prethodni spot „Psycho“, takođe sa „Proteina i ugljikohidrata“.

Ulaz na promociju je slobodan za fanove Letu Štuka, koji su pozvani da dođu u što većem broju.