Jinx sviraju u Tremi

03.11.2009

Zagrebački Jinx (Džinks) nastupiće 13. novembra u novosadskom klubu „Trema“, na čijoj blagajni se od danas može kupiti ulaznica za samo 700 dinara!

Za Jinx će ovo biti premijerni samostalni nastup u Novom Sadu, gde su prvi put svirali pre dve godine na festivalu Exit. Gitarista Coco Moskito (Mosquito) kaže da sada treba očekivati još bolje izdanje Jinx, u uslovima tople i ušuškane „Treme“.

„Na Exitu je bilo odlično. Kako prije toga još nikada nismo bili nastupili u Srbiji nismo imali blagog pojma koliko ljudi znaju naše pjesme. Na kraju se pokazalo da znaju više nego dovoljno za super atmosferu. Toliko su plesali, skakali i dizali prašinu da smo se svi skupa baš lijepo najeli pijeska“, kaže Coco.

Jinx će pre Novog Sada održati svoj prvi koncert u Beogradu 12. novembra u gornjoj sali Doma omladine.

Predvođeni pevačicom Yayom, Jinx su se u velikom stilu vratili na scenu posle pet godina pauze uspešnim albumom „Na zapadu“ (2007), živim „Jinx Live“ (2008) i nominacijom za regionalnu MTV nagradu.

Bend osnovan 1993. godine u Zagrebu, poznat je po regionalnim hitovima „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Na plaži“, „Koliko suza za malo sna“, „Tamo gdje je sve po mom“, „Na zapadu“…