E-Play svira sa hevi metal gitaristom!

02.11.2009

Alternativni sastav E-Play u petak 6. novembra u Domu omladine Beograda održaće koncertnu promociju novog albuma „Drago mi je da smo se upoznali“, a sa njima će nastupiti i gitarista beogradskih metalaca Consecration Danilo Nikodinovski.

Basistkinja Maja Cvetković i gitaristkinja Biljana Todorovski naglašavaju da nema bojazni da je njihov bend iznenada odlučio da skrene ka metalu, već je jednostavno reč o pomoći „fenomenalnog gitariste Nikodinovskog koji se već godinu dana pojavljuje kao gost E-Play koncerata“.

„Danilo nije ograničen na metal, kao što ni Consecration nije samo na tu vrstu muzike. Pomaže mi dosta kada treba da pevam i ne mogu da se bavim gitarom. Daleko bilo da E-Play počinje da svira metal! Imamo svoj stil. E-Play zvuči još bolje sa njim, tako da je definitivno našao ovde svoje mesto, a da li će biti punopravan član, to od njega zavisi“, kaže Todorovski.

 

E-Play će u petak 6. novembra u gornjoj sali Doma omladine Beograda promovisati treći album „Drago mi je da smo se upoznali“ i obeležiti deset godina od izlaska kultnog prvenca „E Play“ (1999). Ulaznicu za samo 700 dinara možete kupiti na blagajni Doma omladine.