Ivan Bosiljčić sutra u Domu sindikata

14.06.2009

Ivan Bosiljčić

Glumac hit serije „Ranjeni orao“ Ivan Bosiljčić sutra uveče (20:30) u beogradskom Domu sindikata predstaviće se publici u novom svetlu, kao vrstan pevač i poznavalac poezije, na svom prvom koncertu u karijeri nazvanom „Ljubav je samo reč“. Ivanovo muzičko-poetsko veče uveličaće i njegove specijalne gošće, glumice Mina Lazarević, Milena Vasić, Ivana Knežević i Sloboda Mišalović!

Osim što govori poeziju i peva, Bosiljčića očekuju i dueti sa sve četiri gošće, koje će uz to dobiti priliku da se iskažu i u solo tačkama pevajući numere iz predstava ili popularnih filmova.

„To su moje jako dobre prijateljice sa kojima sam mnogo radio i mnogo se družio. One su pre svega glumice koje pevaju, i to izvrsno! Siguran sam da će ovaj koncert biti iznenađenje za sve koji dođu, jer mislim da ljudi ne mogu ni da pretpostave koliko među glumcima ima dobrih pevača“, kaže Bosiljčić.

Prema Ivanovim rečima, „Mina je na koncetu zadužena za eterično, odnosno evergrin“, Milenin „neobičan temperament savršeno odgovara romskoj muzici“, Ivana je „vatrena ričokosa devojka“, dok „Boba donosi šarm, duhovitost, arhaičnost i savremenost u isto vreme“.

Na koncertu „LJubav je samo reč“ Bosiljčić planira da muzika, koju će izvoditi u pratnji orkestra „Stanislav Binički“ dirigenta Vojkana Borisavljevića, bude protkana poezijom Milana Rakića, Alekse Šantića, Šarla Bodlera, Sergeja Jesenjina, Arsena Dedića…

„Biće tu muzike od evergrina, preko romske muzike do savremenog popa i sve će biti povezano u dramsku liniju koja razrađuje sve oblike ljubavi. Od detinje, do najzrelije između muškarca i žene, od platonske do strasti, od braka do slobodne veze. Biće to malo putovanje na temu ljubavi, protkano poezijom“, objašnjava Bosiljčić.

Šira publika u Srbiji upoznala je Bosiljčića po jednoj od najuspešnijih domaćih serija svih vremena „Ranjenom orlu“, ali i po ulogama u „Ljubavi i mržnji“, „Stižu dolari“, „Mješoviti brak“, „Ljubav navika panika“… Kao pevač i plesač iskazao se u filmu Darka Bajića „Na lepom plavom Dunavu“, dok se publika nebrojeno puta mogla uveriti da je postao siguran pevački solista kroz mjuzikle „Cigani lete u nebo“, „Čikago“ ili „Maratonci trče počasni krug“ Pozorišta na Terazijama, kao i u komadu „Jadnici“ teatra Madlenianum.

Ulaznice za koncert Ivana Bosiljčića 15. juna u beogradskom Domu sindikata možete kupiti na blagajni dvorane, kao i na prodajnim mestima Tiketlajna i Eventima po cenama od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara.