Hladno pivo protiv svinjskog gripa

09.12.2009

Hladno pivo

Frontmen Mile Kekin kaže da publika ne treba strahovati od dolaska na koncert 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma jer je Hladno pivo najbolji lek protiv svinjskog gripa.

„Ja se svinjskog grupa ne bojim! Mislim da je to sve hajka dignuta od strane farmaceutske industrije koja pokušava u ovom dijelu svijeta okrenuti nešto novaca i prodati ono što je na zapadu ostalo od cijepiva. Imam prijatelja u Evropi, Londonu koji uopće nemaju pojma šta se događa, da ima neki svinjski grip“, kaže Mile.

Uz to, Mile je čuo zastrašujuće vesti iz Srbije da neke devojke i žene u strahu od zaraze svoja lepa lica prekrivaju maskama, ali se pita ima li to možda i dobrih strana: „Možda maska donosi dodatni seksipil?“

Ipak, koncert u Novom Sadu neće biti bez rizika, jer je pitanje može li Pivo napuniti halu Master pošto su letos svirali na festivalu Exit?

Mile međutim smatra da sa Hladnim pivom nema rizika.

„Naša publika razlikuje festivalski nastup od samostalnog koncerta Hladnog piva. Fanovi će sada čuti puno, puno pjesma koje nisu imali prilike čuti na Exitu. Drugačija je energija i vrsta publike. Biće radikalnih fanova Hladnog piva, jer ima najava da će ljudi potegnuti u Novi Sad čak iz Crne Gore!“, kaže Mile.

Zagrebački rokeri Hladno pivo godinu dana od nezaboravnog koncerta pred četiri hiljade posetilaca u Hali sportova u Beogradu spremni su da takav spektakl prirede Novosađanima 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma. Koncert organizuju Long Play i Studentski kulturni centar Novog Sada.

Ako kojim slučajem niste bili prošle godine u Hali sportova, a u opštoj besparici niste bili u mogućnosti da se radujete uz Hladno pivo letos na Exitu, osmehuje vam se treća sreća da ZA SAMO 800 DINARA prisustvujete trenutno jednoj od najmoćnijih rokenrol predstava na prostoru bivše Jugoslavije. Uostalom, ko je bio u Hali sportova i na Exitu, zna zašto treba otići i treći put! ALI POŽURITE! Ulaznice su tako bezobrazno jeftine samo do 14. decembra, a od tada su 1.000 dinara.

Ulaznice se prodaju u Novom Sadu u CD shopu „Mungos“ do dana koncerta, kada ćete ih moći naći na blagajni Sajma Master Sale. Beograđani spremni na izlet do Novog Sada ulaznicu za svoje Hladno pivo mogu kupiti na blagajni Doma omladine.

Long Play vas vozi na Hladno pivo! Beograđani, ljubitelji Hladnog piva! Koncertna agencija Long Play zbog Vašeg izuzetno velikog interesovanja za koncert Hladnog piva 18. decembra u Novom Sadu odlučila je da Vam izađe u susret i po povoljnoj ceni organizuje Vam prevoz autobusom.

Cijena? Po starom dobrom običaju agencije Long Play, prava sitnica! Kod nas možete kupiti ulaznicu za koncert za samo 800 dinara i uz nju dodati 1.000 dinara za povratnu (Beograd-Novi Sad-Beograd) kartu i mesto u Long Play autobusu.

Dakle, za samo 1.800 dinara agencija Long Play vodi vas na koncert Hladnog piva u hali Master Novosadskog sajma, i vraća Vas nazad u Beograd! Prijave za kupovinu ulaznica/bus karti od danas šaljite na mejl info@lpbgd.com.