Hladno pivo: Najglasnija publika ikad!

23.11.2008

Hladno pivo

Frontmen Mile Kekin u ime svih članova Hladnog piva zahvaljuje se fanovima što su u subotu uveče došli u beogradsku Halu sportova, uz ocenu da je to bio među najboljim koncertima u 20 godina karijere benda.

„Mislim da je ovo bio jedan od top tri koncerta koji smo ikad održali, ne računajući Jarun. Publika je bila super! Znali su sve riječi i pevali su sve pesme od prve do poslednje. Ovo je bila najglasnija publika koju smo imali! Svi smo se skroz bili naježili. Sve vreme smo bili naježeni! Nevjerovatna razmjena energije je bila. Ako ti publika ne valja džabe ti sve. Možeš pevati koliko hoćeš, ali koncert neće valjati. Totalno smo oduševljeni“, za Long Play prenosi Mile utiske članova Hladnog piva.

Hladno pivo su 22. novembra održali svoj najveći do sada koncert u Srbiji u beogradskoj Hali sportova, gde su pred 5.000 fanova dva sata uz dva bisa svirali hitove iz svih faza karijere, od početaka sa „Fur Immer Punk“ i „Trening za umiranje“, preko „Rigoletta“, „Ne volim te“, do stvari sa aktuelnog albuma „Knjiga žalbe“ poput „Carstva pasea“ i „Sreće“.

Posle proslave dve decenije postojanja u septembru pred oko 20.000 ljudi na zagrebačkom Jarunu, Hladno pivo su ispunili obećanje i istovetno rođendansko raspoloženje preneli u Beograd, gde su bend i 5.000 posetilaca zajedno stvorili nesvakidašnji ambijent koji se jedino može opisati kao – euforija i potpuna ludnica!