Fanovi prave novi spot Bajage i Instruktora

25.04.2013

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori pozvali su danas fanove da im pošalju video snimke benda za potrebe izrade novog spota koji bi trebalo da se pojavi do velikog beogradskog koncerta 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana.

„Pošto nam se beogradski koncert zove Bajaga i Instruktori sa Prijateljima, mislili smo da bi bilo dobro da do tada imamo i spot koji pokazuje kako nas vide naši prijatelji, a to su fanovi koji su bili na našim svirkama, ali i ljudi iz našeg bliskog okruženja“, objašnjava Momčilo Bajagić.

Video snimke mogu slati svi fanovi Bajage i Instruktora od Aljaske do Australije, a u zavisnosti od materijala koji pristigne, bend će odlučiti za koju pesmu sa CD albuma Daljina, dim i prašina će biti urađen novi spot.

U obzir dolaze sve vrste video snimaka, bilo da su napravljeni mobilinim telefonom, tabletom ili nekim trećim uređajem, a prikazuju Bajagu i Instruktore tokom nastupa, prilikom druženja sa fanovima, u šetnji gradom i slično.

Vlasnici snimaka koji na kraju budu uvršteni u novi spot biće nagrađeni besplatnim kartama za fan pit na koncertu Bajage i Instruktora 22. juna na Kalemegdanu, kao i druženjem sa članovima benda. Naravno, autori snimaka biće potpisani u odjavnoj špici spota.

Snimke treba slati na bajagainstruktori@gmail.com zaključno do 10. maja, a u mejlu je pored linka sa kojeg se može skinuti snimak potrebno navesti ime autora, kao i mesto i vreme snimanja. Smatraćemo da su autori snimaka automatskim slanjem linka dali saglasnost da njihov snimak bude upotrebljen u novom spotu Bajage i Instruktora.

Bajaga i Instruktori na turneji povodom novog CD albuma Daljina, dim i prašina održaće velike koncerte 22. juna u Beogradu, na prostoru Donjeg grada Beogradske tvrđave (Kalemegdana), a prethodno 8. juna u Zagrebu na stadionu Šalata.

Ulaznice za veliki beogradski koncert Bajaga i Instruktori sa Prijateljima koštaju samo 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje, preko mreže Eventim.