Brkovi 1. aprila u Hali sportova!!!

20.01.2016

Brkovi

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, gde će promovisati novi album!

„Nije šala, Brkovi će zaista 1. aprila nastupiti u Hali sportova! Pošto se radi o našem najvećem nastupu do sada u karijeri, pozvali smo posebne goste. Dakle, super gosti, najveći koncert, promocija albuma, svirat ćemo i staro i novo…“, najavljuje frontmen Šemso (Shamso) 69.

Bend koji već godinama žari i pali regionom i Evropom zahvaljujuči hitovima kakvi su „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Opasno se drogiram“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“… na koncert u Halu sportova ne dolazi praznih ruku – fanovi će već u februaru moći da osete slast novih pesama besplatno na netu!

„Novi album će se zvati ‘Torzo Dade Topića’. Izlazi za nešto manje od mjesec dana. Radi se o 11 potpuno novih autorskih pjesama“, objašnjava Šemso.

Ljubitelji Brkova već od 21. januara mogu doći do ulaznice za Halu sportova koja u početnom promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.