Arsenal Fest za samo 1.800 dinara!

10.06.2014

Gibonni, Vlatko Stefanovski, Gentleman, Dubioza kolektiv, Goblini, Bad Copy i brojni drugi nastupiće, uz podršku Jelen piva, na Arsenal festu 26, 27. i 28. juna u Kragujevcu, a za komplet ulaznica za sve tri večeri dovoljno je izdvojiti samo 1.800 dinara!

Pojedinačna ulaznica za prvo veče 26. juna, kada na Main Stage-u nastupaju Gentleman, Dubioza kolektiv, Čovek bez sluha i Lude krawe, a na Gardenu Nikola Vranjković, Neozbiljni pesimisti i drugi, košta samo 1.000 dinara!

Potrebno je dati tek 1.200 dinara za nastupe 27. juna Gibonnija, Vlatka Stefanovskog i benda Ničim izazvan na Mainu-u (samo te večeri tu je i VIP loža gde je ulaznica 2.000 dinara), odnosno Atheist Rapa, Mortal kombata, Sopota i drugih u Gardenu.

Ulaznica za završno veče 28. juna je ponovo samo 1.000 dinara, a sviraju Bad Copy, Goblini, Bjesovi i Brkovi na Main Stage-u, smeštenom u Knežev arsenal fabrički prostor iz 19. veka, odnosno Six Pack, Sajsi MC i B.K.O., Marčelo i Iskaz i brojni drugi na Gardenu u obližnjoj Zastavinoj bašti.

Uz to, sve tri večeri posetioce očekuju zanimljivi didžejevi, na čelu sa Dejanom Milićevićem, koji nastupaju na Explosive Stage-u smeštenom u Čaurnici, fabričkom pogonu iz 19. veka gde je snimana serija „Titanik – krv i čelik“.

Prodaja ide preko mreže Eventim i Gigstix:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, „Arena Fun Factory“ (Plaza Centar), TIC (Turistički informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffe „Up“
JAGODINA – „TNT Music“
SMEDEREVSKA PALANKA – Caffe Kralj i Irish club „Dr Watson“
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“
NIŠ – „Music House“
POŽEGA – Caffe „Burence“
UŽICE – Caffe „Vermeer“ i Kuća čaja „ZEN“
ARANDJELOVAC – Caffe „Koje Kude“
ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“

Arsenal fest će i ove godine imati tradicionalni kamp, kod stadiona “Čika Dača” u Kragujevcu, u obezbeđenom, označenom prostoru, gde će posetioci imati mesta za sopstveni šator, uz toalet, upotrebu tuševa i pijaće vode. Cena korišćenja kampa za sva tri dana festivala iznosi 500 dinara po osobi.

Kontakti za rezervaciju mesta u kampu: arsenalkamp@gmail.com i (mob.) 065-90-21-008.