Arsenal Fest dovodi Josipu Lisac u Kragujevac

29.05.2017

Foto Live Production

Legendarna pevačica Josipa Lisac, u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere, na Svetski dan muzike 21. juna (20:00) održaće svoj prvi koncert u Kragujevcu, na Garden Stage-u Arsenal Festa 07.

„Jako se veselim dolasku u Kragujevac na Arsenal festival, na kojem nisam nikada nastupala. Jedno novo iskustvo za mene i prilika za ponovni susret s nekim starim prijateljima“, poručuje Josipa.

Čuvena po hitovima kakvi su „Magla“, „Hir, hir, hir“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Boginja“ i „Danas sam luda“, Josipa će nastupiti 21. juna „nultog“, odnosno „bonus“ dana Arsenal Festa, na kome 22, 23. i 24. juna sviraju Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Darko Rundek, Skindred, Ana Popović, Buzzcocks i brojni drugi.

Ulaznica za Josipin koncert na Garden Stage-u („Zastavina bašta“) može se kupiti isključivo u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1) i to za samo 500 dinara ako se na prodajno mesto donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri Arsenal Festa!!! Bez Arsenalove ulaznice, potrebno je izdvojiti 1.000 dinara za kartu za Josipin koncert 21. juna.

Kao specijalni gost ispred Josipe Lisac će nastupiti kragujevačka pop-rok grupa Agata.