Rambo na Zidiću promoviše Arsenal

30.05.2017

Rambo Amadeus

Rambo Amadeus i Larska održaće kratke besplatne nastupe u četvrtak 1. juna od 13.00 na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, u okviru promocije predstojećeg Arsenal Festa 07 u Kragujevcu.

Serija mini koncerta „Arsenal na Zidiću DOB-a“ prilika je da Beograđani upoznaju Larsku, mladu alternativnu trojku sa dva basa i bubnjem, koja nastupa i 23. juna na Garden Stage-u, druge večeri Arsenala, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge. Legendarni Rambo će na „Zidiću“ samo nagovestiti šta se može očekivati od njega na Gardenu, 24. juna završne treće večeri Arsenala, kada sviraju i Kralj Čačka, Damir Urban, Goblini…

Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) pojačani Hornsman Coyote-om i Epilog prošlog četvrtka su započeli nastupe na Zidiću, i najavili time Arsenal Fest 07, na kome 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.