KKN s Kojotom i Epilog otvorili Zidić

25.05.2017

Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) pojačani Hornsman Coyote-om i Epilog danas popodne na Zidiću Doma omladine Beograda su na najbolji mogući način, besplatnom svirkom za fanove i prolaznike u samom srcu glavnog grada, promovisali Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu.

Kako što će prve večeri Arsenala 22. juna otvoriti Main Stage, ispred Anthrax-a, Kerbera i Orthodox Celts, tako je Epilog i sada započeo seriju promo svirki četvrtkom od 13:00 „Arsenal na Zidiću DOB-a“. Kragujevački hard rokeri su se predstavili žestokim i zategnutim izvedbama pesama „Rat sa sobom“, „Nevolja“ i Šta vreme nosi“ sa nedavno objavljenog debi albuma „Nova Tempore“.

KKN su prisutnima podarili „Veru, nadu, ljubav i stav“ i poručili da „Sve je stalo u rokenrol“, bili u tu i „Siroti Ani i Bo“, da bi na kraju izveli „Šta s’ to poj’o“, pojačani sa Hornsman Coyote-om, kao što će to biti slučaj i 24. juna kada budu zatvarali treće veče Arsenala na Main-u, nakon Škrtica, Skindreda i Dub FX-a.

„Odličan je festival, to da znate“, poručio je pevač KKN Oliver Nektarijević. Na Arsenalu druge večeri 23. juna sviraju Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom – u „Kneževom arsenalu“, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj „Zastavinoj bašti“, kao i u obližnjoj rustičnoj „Čaurnici“. Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

Ostala prodajna mesta:
KRAGUJEVAC – Dom omladine, TC Radnički 27.matra 19 I sprat, Info pult (kod Balkana), Dom sindikata …
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“
POŽEGA – Caffe „Burence“
UŽICE – Kuća čaja „ZEN“
ARANDJELOVAC – Caffe „Koje Kude“
ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“
SMEDEREVSKA PALANKA – Punk Rock Caffe