Agata promovisala novi album

19.03.2009

Agata

Kragujevačka rok grupa Agata promovisala je u četvrtak uveče u Beogradu povratnički album „Ceo život je bend“, na kojem u naslovnoj pesmi i spotu gostuje Momčilo Bajagić-Bajaga.

U klubu Colonial Sun okupilo se mnoštvo novinara, muzičara i prijatelja benda koji predvode pevačica Jelisaveta i gitarista Mihajlo Ignjatović, među kojima je naravno bio i Bajaga.

„Bilo mi je drago da pomognem ovom bendu pošto dolaze iz Kragujevca, iz unutrašnjosti Srbije gde su uspeli da opstanu uprkos svim teškoćama i već 100 godina sviraju rokenrol“, rekao je Bajaga za Long Play.

Šef Agate Mihajlo Ignjatović je prisutnom Bajagi zahvalio što se odazvao pozivu da na albumu uz Jelisavetu zapeva u pesmi „Ceo život je bend“.

„Bajaga je za mene personifikacija pesme ‘Ceo život je bend’. Bila mi je čast kada se odazvao za duet, a uz to je koautor teksta pesme“, istakao je Ignjatović, pre nego što je njegova Agata otprašila tri stvari među kojima za kraj naslovnu „Ceo život je bend“.

Agata je debitovla albumom „U dubini slatkih nemira“ (1991), a u decembru objavljen „Ceo život je bend“ je prvi album sa novim materijalom još od „Nekad je sve bilo drugačije“ (2000).