Žika iz Baba pesmom poziva na Arsenal!

09.06.2015

Arsenal fest

Vođa kultnih Baba Žika Milenković snimio je kratku pesmu „Sunce sija nad Šumadijom“ kao poziv na Arsenal Fest 05 koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu. Poslušajte:

„Dođite na Arsenal Fest jer biće mnogo zabavno. Skupile su se najbolje grupe iz regiona“, poručuje Žile, čije Babe nastupaju 25. juna, prve večeri festivala sa Elementalom, Hladnim pivom, Orthodox Celtsima i drugima.

Druge večeri 26. juna sviraju Ritam nereda, S.A.R.S., Zabranjeno pušenje, Artan Lili i Brkovi, a njihov frontmen Šemso u svom Jutjub pozivu objašnjava da na Arsenalu: „Ima šta ‘oćeš…ima svega!“

Prljavi inspektor Blaža, koji sa svojim Kljunovima svira 26. juna, pretvorio se u Supermena kako bi svojim moćima odvukao kolonu fića u rodni Kragujevac na Arsenal Fest!

Završne večeri Arsenala sviraju Goran Bregović koji sa Orkestrom za svadbe i sahrane i Alenom Islamovićem obeležava 40 godina Bijelog dugmeta, kao i Van Gogh, Kolja i Grobovlasnici, Let 3… i Rundek Cargo Trio, čiji vođa Darko Rundek kaže da nastupaju na „vrtnom stejdžu“!

NOVE CENE! Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa košta 1.800 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 1.000 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.200 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Ostala prodajna mesta
KRAGUJEVAC – Dom omladine, „Arena Fun Factory“ (Plaza Centar), TIC (Turistički
informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“
JAGODINA – „TNT Music“
SMEDEREVSKA PALANKA – Caffe Kralj
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“
NIŠ – „Music House“
POŽEGA – Caffe „Burence“
UŽICE – Caffe „Vermeer“ i Kuća čaja „ZEN“
ARANDJELOVAC – Caffe „Koje Kude“
ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“