Zabranjeno pušenje večeras u Novom Sadu

27.02.2010

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje održaće večeras (21:00) posle 20 godina povratnički koncert u Novom Sadu, u klubu „Trema“, u okviru regionalne turneje povodom novog albuma „Muzej revolucije“.

„U Novom Sadu nas nije bilo 20 godina i normalno da su očekivanja velika. Od kad nas nije bilo u Novom Sadu ušle su u repertoar neke nove pesme kao ‘Pos’o, kuća, birtija’, biće nekih stvari sa novog albuma ‘Muzej revolucije’, a ostalo tučemo stare hitove“, najavljuje legenda Sejo Sekson.

Za povratnički koncert Pušača u Novom Sadu možete na blagajni „Treme“ za samo 700 dinara kupiti ulaznicu, uz koju kao poklon sleduje i CD „Muzej revolucije“, u izdanju Long Play-a!!!

Frontmen, profesor istorije i fudbalski stručnjak drug Sejo prisetio se da je Pušenje poslednji put u Novom Sadu sviralo u Spensu 1990. godine na turneji povodom albuma „Male priče o velikoj ljubavi“.

„Taj nastup mi je ostao u sećanju, jer smo posle otišli kockat’ u hotel. Nisu nas hteli pustiti u kockarnicu zato što smo došli u trenerkama. Rekli su da moramo imati odela! Pošto je unutra bilo ukupno šest ljudi, rekli smo ‘daj nas pustite da potrošimo marke i idemo spavat’. Puste oni nas unutra, a mi onako u trenerkama im uzmemo 2.000 maraka i išetamo iz kockarnice!“, kaže Sejo.