Ustanova novi spot Zabranjenog pušenja

22.02.2010

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje posle 20 godina održaće povratnički koncert u Novom Sadu 27. februara u klubu „Trema“, a početkom marta trebalo bi da objavi „Ustanovu“ kao drugi singl sa regionalno uspešnog albuma „Muzej revolucije“.

„Sretan sam što ovako brzo imamo već drugi spot, jer album ima stvarno zahvalnih pesama za spotove. Spot će biti animiran sa igranim delovima, koje smo radili u ‘plavom ključu’. Priča je o psihopati kome se čini da ga televizor jede, a u stvari ga proždire sadržaj televizije“, otkriva vođa Pušača Sejo Sekson.

U taboru Zabranjenog pušenja dosta se razmišljalo koju pesmu uzeti za drugi spot, posle prvog rađenog za regionalni hit „Modni guru“, a jedan od podsticaja da to bude „Ustanova“ neočekivano je stigla prilikom decembarske koncertne promocije „Muzeja revolucije“ u Domu omladine Beograda.

„Mi smo planirali jednu drugu stvar, ali kada sam pričao sa (Momčilom Bajagićem) Bajagom i rekao mi je da misli da bi ‘Ustanova’ bila odlična za spot. Za ‘Ustanovu’ su lobirali još neki ljudi preko interneta i to je konačno prelomilo“, kaže Sejo.

Za povratnički koncert Pušača u Novom Sadu možete na blagajni „Treme“ za samo 700 dinara kupiti ulaznicu, uz koju kao poklon sleduje i CD „Muzej revolucije“, u izdanju Long Play-a!!!