Upoznajte Beograd iz Bajaginih pesama

10.06.2013

Bajaga

Bajaga i Instruktori povodom velikog koncerta 22. juna u Donjem gradu Kalemegdana pozivaju svoje obožavaoce i ljubitelje muzike na jedinstveni obilazak Beograda, uz specijalni dodatak – druženje sa Momčilom Bajagićem!

U sredu 12. juna, od 12 časova, najsrećniji učesnici nagradne igre imaće neponovljivu priliku da autobusom Turističke organizacije Beograda, uz stručnu pomoć vodiča – rok poslenika Pece Popovića koji je najzaslužniji što je bend dobio ime Bajaga i Instruktori (Pozitivne geografije) – obiđu brojne ulice, trgove, mesta i znamenitosti srpske prestonice koje se pominju i ovekovečene su u pesmama Momčila Bajagića.

Na jednoj od lokacija ovog putovanja karavan će dočekati Bajaga, a „putnici“ će imati priliku da sa njime popričaju, fotografišu se i dobiju autogram.

Ukoliko želite da vidite gde se „Dunav sastao sa Savom“, i gde to „šina savije“ ili vidite ulicu gde su „čuda moguća“, potrebno je da odgovor na pitanje – Kako se zove pesma u kojoj se pominje „Brdo za razmišljanje“? – pošaljete na info@longplay.rs do utorka, 11. juna, u 12 časova.

Uz tačan odgovor potrebno je navesti ime i prezime i broj lične karte.