Ulaznice za Masima

17.02.2010

Massimo Savić

Masimo Savić početkom marta dolazi u Srbiju za mini turneju na kojoj će nastupiti u Vrnjačkoj Banji, Nišu, Novom Sadu i Čačku. Za koncert u novosadskoj „Tremi“ 7. marta ulaznica košta 1.000 dinara i može se kupiti na blagajni kluba.

Prethodno Masimo će pevati 6. marta u Nišu u Domu vojske. Ulaznica košta 1.000 dinara, odnosno 1.800 karta za dvoje, i mogu se kupiti na blagajni Doma vojske i u prodavnici Happy House.

Vlasnika izuzetnih glasovnih veština očekuju i koncerti 5. marta u Kongresnom centru u Vrnjačkoj Banji i 8. marta za Dan žena u Kulturnom centru u Čačku.

„Mislim da su svi ljudi koji slušaju moju muziku slični meni, da na sličan način upijamo i percipiramo svet, da mislimo samo na lepo, srećno i pozitivno. Ja sam stvorio svoj mali mikrosvet u kome je sve lepo i dobro. Taj mikrosvet nosim svuda gde idem, pa tako i u Vrnjačku Banju, Niš, Novi Sad i Čačak“, poručuje Masimo.

Masimo je prethodno bio u Srbiji za svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru, koji je napunio treću godinu za redom, i odakle je ispraćen dugotrajnim ovacijama publike. Masimo je ispunio obećanje i otpevao prošle godine zaboravljeni hit „Samo jedan dan“, a na sveopšte oduševljenje prisutnih uz „Loše vino“ pridružio mu se kao gost iznenađenja Toni Cetinski!