U prodaji ulaznice za osmomartovskog Divljana

26.02.2009

Vlada Divljan i njegova Nevladina organizacija održaće koncert za Dan žena 8. marta u Domu omladine Beograda (20:30), za koji se od danas u prodaji mogu naći pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200, kao i romantična „Karta za dvoje“ koja košta samo 2.000 dinara!

Obe vrste ulaznica mogu se kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno na prodajnim mestima Biletservisa (www.biletservis-co.yu).

„Praktično prvi put sviramo za 8. mart i veliko mi je zadovoljstvo što ćemo svirati Beogračankama. Biće to prilika da se čuje većina ljubavnih pesama koje sam ikada napisao, a stvarno ću probati ovom prilikom da izvedem i neke od njih koje obično ne sviram“, najavljuje Divljan.

Glavna autorska snaga kultnih Idola, autor ljubavnih klasika kao što su „Malena“, „Nebeska tema“, „Ona to zna“, „Ljubavi“, „Dok dobuje kiša“, „Rusija“ ili „Sve laži sveta“, kaže da će njegov koncert u velikoj sali DOB-a biti pokušaj da se, pre svega, dobro provedu i bend i publika.

Za prvi veći beogradski koncert posle dužeg vremena Divljan dolazi sa proverenim sastavom Nevladine organizacije – basistom Zdenkom Kolarom, klavijaturistom Aleksandrom Šandorovim, perkusionistom Borisom Bunjcem i bubnjarem Markom Milivojevićem.

„Takođe, ne sme se zaboraviti da su i muškarci svojedobno umeli i te kako dobro da se zabave za 8. mart. Zato, prijatelji, ne oklevajte, dođite na koncert i sa sobom povedite devojku, ženu, ćerku, sestru, mamu i poneku baku“, poziva Divljan.