U prodaji Hladno pivo u Nišu!

27.05.2010

Hladno pivo

Zagrebačko Hladno pivo održaće 26. juna na Letnjoj pozornici Tvrđave svoj prvi koncert u Nišu, za koji od 1. juna idu u prodaju ulaznice od po samo 800 dinara!

Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop. Najbržih 500 Nišlija sleduje kao poklon DVD Hladnog piva „Knjiga postanka“ u izdanju Long Play-a.

„Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pesama sa poslednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pesama koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena“, kaže frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Sama činjenica da će Pivo svirati na Letnjoj pozornici u prostoru stare Niške tvrđave, dodatni je razlog za radost u taboru Zagrepčana.

„To je jako lijepo. Obožavam te stare historijske prostore. Iskustvo nam je pokazalo da i tu Hladno pivo lijepo paše“, kaže Mile.