Tricky vas zove da mu snimite pesmu!

04.09.2020

Trip-hop muzičar Triki (Tricky), kog očekujemo na koncertu 23. februara 2021. godine u Domu omladine Beograda, uporedo je sa danas objavljenim novim albumom „Fall To Pieces“ pozvao sve zainteresovane da snime svoj odgovor na njegov aktuelni najavni singl „I’m In The Doorway“.

Na konkursu koji traje do 17. septembra, Triki ne očekuje obradu, već ističe da bi učesnici „trebalo da napišu sopstvene stihove i melodiju“ i snime svoj glas na instrumentalnu podlogu „I’m In The Doorway“, koju mogu skinuti sa njegovog sajta: https://www.trickysite.com/in-the-doorway-competition/, gde se mogu naći sve potrebe informacije.

„Triki će preslušate sve pristigle radove i biće u kontaktu sa pobednikom kako bi pripremio miks i objavljivanje snimka kasnije ove godine“, kaže se u saopštenju.

„I’m In The Doorway“ sa danskom pevačicom Oh Land bio je treći najavni singl za album „Fall To Pieces“, kome se u prehodili ovog leta “Fall Please” i “Thinking of”, oba sa Poljakinjom Martom Zlakovskom. Na albumu snimljenom u Trikijevom berlinskom studiju krajem 2019. godine nalazi se 11 novih pesama.

Nakon saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Triki je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su „Aftermath“, „Ponderosa“, „Overcome“ i „Black Steel“, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip hopa. Triki je svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio da razvija na 14 albuma, zaključno sa „Fall To Pieces“.

U prodaji još ima ulaznica za koncert kog će Tricky održati 23. februara 2021. godine u DOB-u! Ulaznica je 1.800 dinara preko www.tickets.rs.